Comelia

sto 2010

e: Olimede  u: Comet's Baby   ue: Comets Tail

Korsning - Korsning sto med intressant möderne

 

Comet’s Baby är dotter till den i aveln högpresterande Com Baby! Comet’s Baby är alltså syster med klasshästen och avelshingsten Rite on Track. Rite on Track tjänade ca: 4,7 miljoner kronor och tillhörde den absoluta kulltoppen med bland annat en seger i Kunga Pokalen som kvitto på detta!

 

Comet’s Baby har inte bara syskon som presterat på tävlingsbanan utan också fina systrar som levererar topphästar i aveln. Hennes syster Com Gretchen har lämnat kanonen Face the Evil med 3 miljoner på kontot och He´s a Gangster som tjänat  över 1 miljon! En annan syster är Jument D'or som lämnat kulltoppen Elsa Tooma.

 


Franskfödde Olimède visade kanske mest talang av alla unghästar i O-kullen i Frankrike!


Olimède inledde sin tvååringssäsong med att ta fyra raka segrar i Frankrike! Som treåring utmärkte han sig i Gr I-loppet European Championship och Treåringseliten.

 

Treåringssäsongen summerades med fem segrar och två andraplatser på sexton starter och över 1.600.000 kronor på kontot. Olimedes rekord som treåring lyder 1:13,4 1609 auto och 1:13,7 2140 auto och sattes vid seger.

 

Redan i sin första kull som bara består av 4 hästar hittar vi Unleash Face som gick till final i grupp-I loppet Svensk Uppfödningslöpning!

Raser

 

34%

 

 

66%

Kriterieauktionen

 

 Auktionssida

Syskon

 

2008  Lost In Dreams

2007 Rite On Bear