Promise

Sto 2011

e: Exploit Caf   u: Super Tec   ue: Super Arnie

  En spännande hingst efter två korsningshästar.Mamman  Super Tec har börjat lovande i aveln och har som första avkomma duktiga hingsten Super Cent.

 

Super Tec är undan Min Tetis och är där med syster till ingen mindre än kanonhästen Good as Dollar. Good as Dollar tjänade  över 1,9 miljoner kronor under sin tävlingskarriär.

 

Min Tetis är syster till Min Kaos som har sprungit in 1,8 miljoner kronor och Min Eko som bland annat lämnat Min Narkissos med över 2 miljoner på kontot.

 

Pappan Exploit Caf var en fantastisk tävlingshäst som under sin karriär sprang in över 20 miljoner kronor och tog det fina rekordet 1:09,8!

Han slogs som sex- och sjuåring i den absoluta världseliten och toppar nog meritlistan med sin mäktiga seger i Elitloppet 2008. Elitloppet där han med punktering och tredjespår de sista 700 meterna efter en magisk långspurt vinner på den snabbaste tiden någonsin i historien! Andra fina meriter i karriären är segrarna i lotterian, Prix de France, Prix de Luxembourgh och Prix de Atlantique.

Raser

 

10%

 

 

90%

Syskon

 

2010 Thaitec

2009 Dear Pamela

2008 Super Pearl

2007 Super Cent